ستارگان آسمان کهن پارس

وبلاگ رسمی شرکت کهن پارس - - اس ای کی پی - - مسئولیت محدود - - شماره ی ثبت ۴۶۸ ۳۰۲

ستارگان آسمان کهن پارس

وبلاگ رسمی شرکت کهن پارس - - اس ای کی پی - - مسئولیت محدود - - شماره ی ثبت ۴۶۸ ۳۰۲

شما برنده واقعی هستید

 

این روزها کمتر فردی پیدا می شود که خواهان راحتی در مراودات اجتماعی خود نباشد؛ شما چطور ؟


  امور اداری و تجاری و استخدامی                                        SAKP.FIRM@Gmail.COM


  خبر ها و نظرها و ...                                                        SAKP_FIRM@Yahoo.COM  


               در همکاری با ما شما پیروز واقعی و محق اصلی هستید .

                         

  عصر چهارشنبه ۱۷ امرداد نشست بررسی "تأثیر تمدن ایران بر یهودیت و مسحیت" درباره بررسی تطبیقی تورات و انجیل با اوستا با سخنرانی امید عطایی فرد نویسنده و پژوهشگر، در مرکز همایش های مجموعه فرهنگی هنری تهران برگزار شد.

------------------------------------------------------------------------------

 در نشست "تأثیر تمدن ایران بر یهودیت و مسحیت" که به بررسی تطبیقی تورات و انجیل با اوستا اختصاص داشت بر این نکته تأکید شد که جایگاه آغازین دینی که بعدها به نام یهود خوانده شد فلات ایران است .

وی در این نشست با بیان اینکه برای شناخت صحیح از دین باید بررسی و پژوهش انجام گیرد سخنان خود را با این پرسش آغاز کرد که "دین یهود و مردمی که از آن پیروی کرده اند چه سرگذشتی داشته اند و از کجا ریشه گرفته اند؟"


عطایی فرد در ادامه به سیر تحول یهودیت اشاره کرد و آن را به سه دوره از آدم تا ابراهیم، از ابراهیم تا موسی و عصر ماد و هخامنشی تقسیم کرد و گفت : با نگرش به تورات که کتاب مقدس و تاریخی یهودیان است می توان سرنخ های ارزنده ای به دست آورد.


وی در ادامه سخنانش با اشاره به حمله قوم آشور به یهود و اسارت و تبعید یهودیان به ایران از قول یوآن کوماس (Juan comas) گفت: یهودیان به لحاظ نژادی نا همگون می باشند. مهاجرت های مداوم، ارتباطات ارادی یا غیر ارادی آن ها با ملل و اقوام گوناگون دیگر به حدی موجب آمیزش نسل شده است که در آن چه به اصطلاح ملت اسرائیل نامیده می شود، نمونه هایی از هر قوم را با نشانی های خاص می توان ارائه داد .

 
نویسنده کتاب پیامبر آریایی جایگاه آغازین دینی که بعدها به نام یهود خوانده شد را فلات ایران دانست و اظهار داشت : به نام یک کتاب مقدس دینی – تاریخی، تورات نیز سر آغازش را با پیدایش جهان می نگارد و همه پژوهشگران هم رأی هستند که داستان های آفرینش در تورات برخاسته از فلات ایران هستند و به ویژه به نقش چشمگیر قوم آریایی سومری اشاره دارند.

 
عطایی فرد با اشاره به مشابهت هایی که در تورات با روایات و تاریخ ایران وجود دارد گفت: یکی از این مشابهت ها شمعدان هفت شاخه که نماد هفت فرشته یهود است می باشد که این شمعدان بر گرفته از چتر امشاسپندان است که بر فراز سر کیان زمین نگه می داشتند و نمونه اش در تخت جمشید دیده می شود. چتری که دارای هفت شاخه است و شاهنشاه را در پناه هفت امشاسپند نگاه می دارد.


                              

به خشنودی اهورامزدا

زرتشت پیامبر بزرگ اریائی , یکی از جمله نوادر اندیشمندان جهان است . درباره دوران زندگی وی اگاهی درستی در دست نیست , اما قدر مسلم ان است که دانشمندان بر اساس و پایه پژوهشهاو برسیهای انجام شده,زمان زندگی وی را از 1500 تا 3000سال پیش از میلاد میدانند .

اموزشها وفلسفه وجهان بینی زرتشت از همان دورههای کهن مورد توجه حکما و فلاسفه بزرگ جهان بوده است .اندیشمندان جهان باستان چون فیثاغورس,ارسطو,افلاطون و... با افتخار وغرور از زرتشت و فلسفه وی یاد کرده اند .در حکمت اشراق اهمیت و اعتبار و دیدگاههای وی زمینه ساز بسیاری از تحولات در فلسفه و حکمت شد .فلسفه عمیق زرتشت , از افلاطون تا هگل را از جنبه های متفاوت و سرشار خود برخوردار کرده است و نیچه مرد برتر را در وجود این بزرگ مرد تاریخ یافته و معرفی نموده است .

زرتشت نخستین پیغمبری بود که در ان دوران کهن خدای واقعی را شناخت و یکتاپرستی را مطرح کرد .در فلسفه بران بود که دو گوهر همزاد در اغاز , در عالم تصور پیدایی یافتند که بکی نیکی و ان دیگری بدیست . اساس حرکت و جنبش و زندگی از برخورد این دو می باشد و این هدف هیچ ارتباطی با ذات خداوند ندارد , در نهاد ادمی هم خیر هست و هم شر .

پروردگار ادمی را ازاد و با اختیار و اراده کامل افریده , فرد خرد مند باید از میان نیک و بد , نیک را بر گزیند نه بد را و پیرو راه سپنتا مینو باشد نه انگر مینو .

زرتشت بر علیه خرافات و موهومات دوره خود قیام کرد . قربانی پیشکش ندر ها و پرداخت باج و خراج به کاهنان  و قبول زور و بیداد از سوی فرمانروایان خودکامه و زهد و ریاضت را مردود شمرده و از کردار اهریمنی معرفی نموده . کار وکوشش و زندگی خوب وسالم و خوش ونعمت از راه درست به دست امده را ستود . عبادت را فقط خدمت به مردم و پیروی از سه اصل : اندیشه و گفثار و کردار نیک معرفی کرد . بسیاری از طبقات و گروههای اجتماعی ان روز که سود خود را در خطر دیدند بر علیه وی قیام کردند  اما زرتشت با  مقاومتی صبورانه ایستادگی کرد و در انجام رسالت خویش کامیاب گشت

سروده های زرتشت که در میان تمام اثار دینی جهان مشخص و متمایز میباشد , موسوم است به گاثه ها .گاث سرودی است که با صدای خوش و اهنگین خوانده می شود و17 قطعه می باشد . سایر بخشهای اوستا به زرتشت ارتباطی نداشته و بعدها به این اندیشمند بزرگ و پیامبر کهن نسبت داده شده و تفاوت در سبک و معنی و مفاهیم , این مورد را کاملا" روشن می کند .


 اهورا مزدا خدای زرتشت

 

نه قومی برگزیده دارد و نه با زبان ویژه ای برای کسانی وحی می فرستد و نه گروهی از آفریدگان خویش را مامور کشتار گروهی دیگر می کند و نه خودش شبانه چند هزار نفر از بندگانش (فرزندان مصریان) را از میان می برد و نه بابت لغزشهائی که خودش برای این بندگان خواسته است آنها را بسوی آتش و مار و عقرب به جهانی دیگر روانه می کند.


او دستگاه بیکران آفرینش را برای زمین ما که ذره ای ناچیز در این دستگاه است نیافریده، بلکه او جوهر راستی و سرآغاز راستی است. او به هستی آورنده خرد و آغاز و پایان نظامی است بنام « اشا» که میلیاردها کهکشان را با میلیاردها خورشید آنها را از میلیاردها سال پیش با خرد بیکران خود در گردش دارد. است.

 
او برتر و پاک تر از آن است که ما او را درگیر مسائل فرومایه زندگی چند انسان گمراه بکنیم. او اهورا مزداست. او خوشبختی و شادی و شکوفائی را برای جانداران این زمین آفریده .او آزادی گزینش را آفریده تا انسانها بتوانند راه و روش وشیوه زندگی خود را بدلخواه خود گزینش کنند.او آرامش را آفریده تا مردمان زندگی اسوده داشته باشند. او اندیشه نیک را آفریده تا زنان ومردان را به سوی بخش پرفروغ زندگی راهنمائی کند. او چیرگی به خود را آفریده تا مردمان را از لغزشهای نا خواسته زندگی دور نگاه دارد. او تکا مل و رسا ئئ را آفریده تا مردمان هر روز، هم خود و هم این جهان را تازه تر و نوتر کرده و پیشرفت دهند. و سر انجام او جاودانگی را آفریده تا زنان و مردانی را که با او در روند آفرینش همکاری کرده و در خوشبخت کردن خود و دیگران و این جهان گام برداشته اند در «سرای مینوی سرود»، جاودانه با فروغ خود و در فروغ خود روشنی بخشد.

 
او هیچگاه آفریده گان خود را «بنده و برده» خود ننامیده بلکه همیشه آنها را « دوست و همکار» مینامد. دوست وهمکار برای بهتر کردن و خوشبخت کردن این کره که ما انرا زمین مینامیم.
این نیک بختی استثنائی ایرانیان بود که این آئین بی همتا از سرزمین آنها بر خیزد تا به تمام جهان نور بیافشاند.


بود مردمی کیش و آیین ما         نگیرد خرد ُخرده بر دین ما
بیاریم باز آب رفته بجوی               مگر زان بیابیم باز آبروی


                                                                                                                            (فردوسی)

 

یزدان پاک نگهبان ایران باد


 نکات مهم و ضروری

 افرادی که تمایل به تمدبد اعتبار کارت عضویت خود دارند ویا می خواهند

 برای نخستین بار عضو شرکت ستارگان آسمان کهن پارس شوند به این

 دستورالعمل ها توجه نمایند. 

 ۱) امکانات تمدید اعتبار * :

 - تماس مستقیم با شرکت

 - گذاردن شماره ی اختصاصی (کد کاربری) در بخش نظرسنجی تارنما

 - ارسال درخواست به ایمیل شرکت

 - واریز مبلغ تمدید اعتبار به حساب شرکت (در هر سه حالت)  


 ۲) امکانات عضویت * :

 - کافیست در قسمت نظر سنجی درخواست خود را اعلام نمایید

 - به sakp.firm@Gmail.com نامه ی الکترونیکی ارسال دارید

 - کارت و کتاب را از نمایندگان و توزیع کنندگان شرکت دریافت دارید

 - تماس مستقیم با شرکت

 - پرداخت مبلغ عضویت


 * : برای تمام مراحل ذکر نام و نام خانوادگی دقیق و صحیح

 آدرس و شماره ی تماس دقیق و صحیح الزامی می باشد.

 در صورت لزوم باید کارت شناسایی معتبر ارائه گردد.


 استفاده از تسهیلات ستارگان آسمان کهن پارس

 در این دوران ، برای هر

 ایرانی مفید و لازم خواهد بود ؛ یکبار

 امتحان کافیست تا به عظمت

 ستارگان آسمان کهن پارس پی ببرید.

   



 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد