کارتهای ما ضامن امنیت خرید و بسیاری مراودات اجتماعی شماست
در این مجموعه باستانی آثار تاریخی و باستانی ارزشمندی جای دارد که از مهمترین آنها می توان به آرامگاه کوروش، کاخ بارعام، کاخ اختصاصی، آرامگاه کمبوجیه و تل تخت اشاره کرد.
سال ۶۹۱ پیش از میلاد پارس ها که همراه سپاه عیلامى ها جنگیدند، شاه عیلام براى شکرگزارى از سلاحى که از پارس ها دریافت کرده بود، اجازه داد تا پارسها به قلمرو فرمانروایى او بکوچند. در هر حال لوح هاى دیوانى به دست آمده از شوش حکایت از آن دارد که پارس ها حدود سال ۶۸۵ پیش از میلاد در سراسر عیلام سکونت داشتند. به این ترتیب پارس ها به سرزمینى دست یافتند که در تحولات بعدى به میهن همیشگى آنها تبدیل شد. سرزمینى که کوروش در سال ۵۵۵ پیش از میلاد از آن جا با تصرف پاسارگاد، دژمانى که از طریق مولفان یونانى به پاسارگاد مشهور شد، به فرمانروایى مادها پایان داد و نخستین سنگ بناى امپراتورى بزرگ پارس را نهاد. در مجموعه پاسارگاد، آرامگاه کوروش نخستین بنایى است که در بدو ورود به محوطه با آن روبه رو مى شویم. بنایى سنگى - هرمى که شش ردیف پلکان مرتفع بازدیدکننده را از سطح دشت به اتاقک بالایى سازه راهنمایى مى کند. نام پاسارگاد به عنوان مهمترین طایفه و عشیره پارسیان که شاهان هخامنشى از تیره آنان هستند، ریشه این نام را نیز به پسرگدیا گرزگران رسانده اند. اگر چنین نام گذارى درست تلقى شود، پاسارگاد را باید یکى از مهمترین اقامتگاه هاى هخامنشیان به شمار آورد.
تنگه 18 کیلومتری بلاغی در فاصله 14 کیلومتری از محوطه ثبت جهانی پاسارگاد در استان فارس جای گرفته و بخشی از چشمانداز پاسارگاد محسوب میشود. این تنگه به اعتقاد کارشناسان محل عبور راه شاهی مهمترین راه باستانی کشور است که به دستور داریوش هخامنشی ساخته شده است.
طی چند سال گذشته در کشورهای باستانی جهان برخی از سدها در کنار رودخانهها و محوطههای باستانی به منظور توسعه اقتصادی و تامین آب ساخته شدهاند. اما این سدها موجب به خطر افتادن بسیاری از محوطههای باستانی جهان شده است. کارشناسان جهان نیز با توجه به اهمیت طرحهای عمرانی و اقتصادی کشور نجات بخشی محوطههای تاریخی را آغاز کرده اند که از آن جمله میتوان به سد «اسوان» در مصر اشاره کرد. کشور مصر برای ادامه روند توسعه اقتصادی و عمرانی کشور خود و حفظ میراث فرهنگی کمیته جهانی را به رهبری یونسکو تشکیل داد و با کمک کارشناسان جهانی طی یک عملیات بسیار گسترده معابد نوبی را از خطر غرق شدن نجات داد. گاهی اوقات حتی میتوان بقایای یک معماری یا گور و یا یک سازه را با جابجایی، از خطر غرق شدن نجات داد. چنانکه در چین هنگام ساخت سد در محل «معبد وشو» این بنا را با دو بار جابجایی نجات دادند.
کارت های SAKP تمام نیاز های شما را براورده خواهد ساخت
.
منتظر ما باشید،به زودی به منزل شما هم خواهیم آمد
SAKP
MTN
![]() |
![]() |
مطالب خیلی خوبی توی وبلاگتون دارید! موفق باشید
فقط من یه سوال داشتم...ببخشید می دونم فضولیه ولی می خواستم بپرسم که شما زرتشتی هستید؟! آخه همه ی مطالب شما در مورد زرتشت هست!